Webbureau Odense - En god hjemmeside sikrer vækst

En god hjemmeside er vigtig, hvis du ønsker flere henvendelser fra potentielle kunder. Din kunder forventer at det er nemt at forstå, hvad I laver, og nemt at bestille dine produkter eller komme i kontakt med jer via en hjemmesiden. Tilgængelighed online er alfa og omega i dag, og der stilles derfor større krav til din virksomheds tilstedeværelse på digitale platforme end nogensinde før.

Undersøgelser viser, at dine kunder beslutter sig for om din virksomhed er relevant efter blot 5 sekunder på websitet. Ud fra dette korte indtryk træffes der beslutning om, hvorvidt de ønsker at benytte sig af virksomhedens ydelser eller ej. Hvis siden ikke møder de ønskede krav og forventninger til design og brugervenlighed, kan du være sikker på at dine potentielle kunder klikker sig videre til en af dine konkurrenter hjemmesider i stedet.

En skræddersyet hjemmeside giver uanede fordele. Hvis målet er at opnå flere henvendelser fra potentielle kunder, vil en god og brugervenlig hjemmeside være den oplagte start.
Med en hjemmeside skabes en tydeligere forbindelse til dine nuværende kunder, og du vækker nysgerrigheden hos fremtidige kunder. Der skabes mere synlighed omkring din virksomhed og dennes ydelser. En hjemmeside opbygger troværdighed og skaber tydelig forbindelse til din virksomheds visuelle identitet. Dét og meget andet kan Change Webbureau Odense hjælpe dig med.

Gode grunde til at have en god og brugervenlig hjemmeside:

  • 56 % stoler ikke på en virksomhed uden hjemmeside.
  • Vigtigt supplement til annoncer og sociale medier.
  • Virksomheden bliver mere synlig på Google.
  • Øget tilgængelighed for kunder via tredjepartsplatforme.
  • Skaber øget salg og dermed vækst.

Med annoncer på Google, Facebook og LinkedIn lokkes kunder hen til din hjemmeside, hvor det endelige salg sker, hvorfor det er altafgørende med en hjemmeside som resonerer med lige netop dine kunder og dine målgrupper.

Webbureau Odense I Web og online marketing
Webbureau Odense udvikler hjemmesider

Hvad anbefaler Change Webbureau Odense?

1) Hjemmesidens formål
Til en start skal det gøres klart, hvad hovedbudskabet på din side skal være. Der skal altså ikke være nogen tvivl hos forbrugeren om hjemmesidens hensigt eller hvem afsender er.
Vi skal derfor i samarbejde afklare hvad hjemmesiden skal gøre for dig, og hvad du vil opnå med denne. Forbrugeren bruger få sekunder på at vurdere din hjemmeside, hvorfor budskabet skal skæres helt ind til benet, så potentielle kunder ikke ryger af i svinget.

2) Professionelt webdesign
Hvis din hjemmeside skal fungere efter hensigten, skal der være helt styr på de visuelle detaljer og formidlingen af din virksomheds identitet. Webdesignet tager udgangspunkt i at understøtte hjemmesidens formål, med fokus på konvertering.

3) Indhold og tekster
Med en god hjemmeside følger en forventning om indhold af særlig god kvalitet. Det må antages at forbrugeren er kritisk og informeret, hvorfor det er vigtigt at du er konsekvent og velformuleret i din indholdsproduktion. Tekst, billeder og video fuldender din hjemmeside og fastholder forbrugerens blik og overordnede nysgerrighed.

4) SEO – Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering sikrer at dine kunder nemt finder frem til din hjemmeside via søgninger på Google. En hjemmeside som ikke kan findes på Google er et dødt projekt. Velovervejede overskrifter og fornuftigt indhold er en udmærket start på en søgemaskineoptimeret hjemmeside, så der sikres gode placeringer på Google. Ved gode placeringer på Google opnår du konkurrencemæssige fordele.

5) Brugervenlighed
God navigation og logisk opdeling af hjemmesiden er afgørende for forbrugernes oplevelse af hjemmesiden. Hjemmesiden skal være intuitiv og opsættes så man nemt kan finde rundt i de forskellige funktioner. Hjemmesiden bør tilmed fungere på alle skærmstørrelser, da en stor del hjemmesider besøges via smartphones og tablets.
Det kan være en omfattende proces at få stablet en succesfuld hjemmeside på benene, men der er heldigvis hjælp at hente. Ovenstående punkter er vores webbureau i Odense eksperter i, og vi hjælper gerne hvor end du befinder dig i den digitale proces.

6) Hent tilskud fra SMV:Digital
Det er muligt at hente tilskud til de fleste digitale projekter, og i Change Webbureau Odense har vi god erfaring med at opnå tilsagn. Med SMV:Digital er det faktisk muligt at hente op til 100.000 kr. i tilskud til dine digitale projekter, og til andre aktiviteter er der bl.a. gode muligheder i ordningen smv PRO. Du kan få det fulde overblik over aktuelle tilskudsmuligheder på smvdigital.dk

Vores services

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud

Skræddersy dit webunivers ved hjælp af WordPress

Change er et webbureau i Odense med speciale i webudvikling i WordPress, online marketing og andre digitale løsninger. WordPress er et populært CMS (content management system), som er særlig kendt for sin brugervenlighed for medarbejderne, og gode muligheder for søgemaskineoptimering. WordPress giver os muligheden for løbende at tilpasse og tilføje, så hjemmesiden bliver præcis som du ønsker. Med mulighed for tilpasning sikres det at hjemmeside og webshop vokser i takt med din forretning. Som bruger kan du tilmed nemt oprette nye sider, blogindlæg, produkter m.m.

Change Webbureau Odense har dedikerede designere og dygtige programmører, som til dagligt arbejder udelukkende med WordPress – og udvikler grafiske og digitale løsninger efter lige netop dine ønsker og behov. Vi står for programmering og udvikling af din grafiske profil som sikrer jer den rette forretningsværdi. Alt sammen med konvertering af potentielle kunder for øje naturligivs. 

Hvorfor vælge WordPress?

  • Brugervenligt.
  • Løbende opdateringer.
  • Understøtter adskillige medietyper.
  • Fuld kontrol over website.
  • Nem at administrere.

Udgangspunktet er at sikre et website som kan hjælpe din virksomhed med at vækste digitalt. Vi lægger i samarbejde en plan for forløbet, så vi sikrer at vores service harmonerer med jeres budget og forventninger.

Webbureau Odense udvikler hjemmesider i WordPress

Webbureau Odense - Vi skaber succes gennem websites

Har du brug for hjælp til et nyt og skræddersyet website med eget præg på design?

Hos Change Webbureau Odense bygger vi i tæt samarbejde dit nye website, som vil blive nøglen til din digitale succes.

Change er et webbureau i Odense. Vi er specialister i udvikling af hjemmesider, webshops og digital markedsføring. Vi hjælper dig med at tage din digitale profil til nye højder, med nyt design og skræddersyede webløsninger.

Hos Change lægger vi stor vægt på gode relationer og sørger for tæt dialog under hele forløbet. Vi brænder for at hjælpe din virksomhed til at opnå sit fulde digitale potentiale. – Det vigtigste for os er at imødegå dine ønsker og behov, og opfylde dine digitale drømme, så din forretning kan vækste.

Webbureau Odense rådgiver om hjemmesider
Change webbureau Odense I Marketing, design og webløsninger

Webbureau Odense - Vi udvikler e-commerce

Change udvikler og drifter e-handelsplatforme til B2C- og B2B-virksomheder, med udgangspunkt i brugerens behov og dine ønsker til købsrejsen. En veldesignet og overskuelig e-handelsplatform sikrer kunden en smidig brugeroplevelse, der giver lyst til at vende tilbage.

E-handel skaber øget vækstmuligheder for din forretning, da du sikrer kunder uden for dit lokalområde. Med en webshop kan du holde åbent døgnet rundt, uden selv at være fysisk på arbejde og du sparer tilmed faste omkostninger.

Skal vi mødes til en snak?

Du finder Change centralt placeret i Odense, og vi sidder altid klar til at møde dig på adressen, og kommer også gerne forbi til en snak om din muligheder – også hvis du er placeret uden for Fyn.

Change er et webbureau i Odense, som brænder for digitale løsninger. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med målbar digital vækst.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

SMV tilskud hos digitalt bureau Change, som er digital rådgiver inden for SMV Digital

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.