Vi søger en
Customer Success Manager

Har du kundetække og forretningsforståelse? Kan du opretholde energi og fokus samt være strategisk samarbejdspartner for vores klienter? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Change bliver du en del af et digitalt bureau, der arbejder med B2B og B2C kunder. Vi er en dynamisk og hurtigt voksende virksomhed, hvor tingene til tider går stærkt og hvor der hele tiden udtænkes nye ideer og koncepter. 

Med et job hos Change får du ikke alene chancen for et unikt og meningsfyldt job, du bliver også en del af et ungt og dynamisk team, hvor dine ideer bliver hørt. Du vil få en central rolle i udviklingen af vores forretning og være den der har kommercielt ansvar i relationerne til vores eksisterende og nye kunder.

Om jobbet

Som Customer Success Manager er din primære opgave at være ansvarlig for at udvikle udvalgte klienter, som bidrager til Change’s overordnede strategi og operation. Du skal være klienternes mest værdifulde sparringspartner, når det gælder deres digitale tilstedeværelse. Du vil have ansvaret for at opbygge tætte samarbejdsrelationer med både nuværende og potentielle klienter ved at levere løsninger, der bidrager til deres succes. Du vil indgå i et team, hvor alle accounts vil blive drøftet og hvor der tages strategiske beslutninger pr. account.

Opgaver og ansvar

 • Taktisk og strategisk udvikling af vores kunders digitale tilstedeværelse.
 • Markedsføringsplanlægning.
 • Udvikling og optimering via kontinuerlig sikring af tiltag for klienter.
 • Implementering af og opfølgning på digitale marketingprojekter.
 • Løbende rapportering og evaluering af onlineaktiviteter.
 • Udarbejdelse af planer for de enkelte accounts på strategisk og operationelt niveau samt handlingsplaner hertil.
 • Sikre eksekvering på planer for accounts sammen med teamet.
 • Kommunikation og planlægning af roadmap for udvalgte klienter.

Den ideelle kandidat

Du er strategisk minded og fokuseret på de langsigtede mål. Du har flere års professionel erfaring med customer experience på enten bureau- eller kundeside. Du trives godt i et meget kommunikerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor engagement og kvalitet er i højsædet. Du er ansvarlig og professionel, og er kun tilfreds hvis du opnår dine og teamets målsætninger. Du har god forretningsforståelse og forstår, at overholdelse af deadlines er en nødvendighed. Du ved, hvad der rør sig af relevante tiltag på markedet og hos dine kunder og du går op i løbende udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Da vi arbejder med engelsktalende klienter, er det vigtigt, at du er flydende på engelsk i både tale og skrift.

 • Er en dygtig kommunikator, såvel mundtligt som skriftligt
 • Har erfaring med online-marketing.
 • Har erfaring med markedsføringsplanlægning.
 • Motiveres af KPI’er.

Du stræber altid efter at levere den bedste service til kunder og nyder at samarbejde, både i eget team og sammen med kunder. Du har en naturlig interesse for den digitale verden og er i stand til at byde ind med input til, hvorledes vi bedst løser vores opgaver i fællesskab. Ikke mindst er du en god kollega og klar til at bidrage til et stærkt arbejdsmiljø.

Du er god til at planlægge, sikre god struktur og bevare overblikket, når det går stærkt. Du følger op og tager selvstændigt ejerskab på opgaven. Du er proaktiv og opsøgende, og du er ikke bange for at tage fat, hvor det er nødvendigt for at nå i mål. Du formår at bruge disse evner til at skabe et godt samarbejde, fordi du kender værdien af en gensidig, positiv dialog med det fælles mål for øje.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende job med gode muligheder for indflydelse.
 • Store, personlige udviklingsmuligheder.
 • Gode kolleger i et professionelt miljø, hvor der er højt til loftet.
 • Løn efter kvalifikationer og ordnede ansættelsesforhold.

Send din ansøgning til kontakt@change.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til os eller ringe på tlf. 70 60 55 61.

Opstart medio august. Samtaler afholdes løbende.

Du kan læse mere om os her.

Find os her

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.