SMV:Digital - Få 100.000 kr. til digital vækst

Skrevet af
Anders

SMV:Digital - Få 100.000 kr. til digital vækst

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstarts-teams besluttet at afsætte yderligere 23 mio. kr. til SMV:Digital for at styrke digital omstilling og e-handel i danske SMV’er – og Change er registreret som rådgiver på projektet.

Bemærk: Tilskuddene bliver mod forventning igen udmøntet efter først-til-mølle-princippet!

“Du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg."

Det betyder at vores rådgivere kan hjælpe danske SMV’er med at søge tilskud til digitaliseringsprojekter med digital omstilling og styrket online salg som mål. Puljen uddeles som ‘vouchers’ på 100.000 kr. og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end egne timer.

Anvendelse af SMV:Digital

100.000 kr.-vouceheren er øremærket privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller online salg, som kan styrke væksten.

“Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring - altså strategi, rådgivning og planlægning - eller implementering"

I praksis betyder det at du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg. Det kan være alt fra online-universer til automatiseret marketing og integration af nye digitale værktøjer eller websites.

Benyt en erfaren SMV:Digital-rådgiver

De aktuelle SMV:Digital-puljer er blot det seneste tiltag blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering. Den første del af arbejdet ligger således i at tilrettelægge et passende projekt for virksomheden.

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 31. maj 2021 for at få del i midlerne.”

I Change er vi vant til at arbejde med digitaliseringsprojekter, og vi har konkret erfaring fra tidligere runder i SMV:Digital-ordningen, hvorfor vi også er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen inden vi kaster os over selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt, som sendes ind i god tid, også tildeles midler.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud

Først-til-mølle-uddeling

SMV:Digitals tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen plejer at være stor. Tilskuddene er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 31. maj 2021 kl. 09:00.

Vi hjælper gerne med at tænke initiativer op og formulere projekter – det eneste vi ikke kan er at ansøge på vegne af din virksomhed. Til gengæld vil vi gerne hjælpe med at sikre at indholdet og ansøgningen er stærkt nok til at komme i betragtning, når midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningsfristens udløb

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke den digitale omstilling, eller online-salget i din virksomhed? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud.

Få tilsendt et tilbud

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så sender vi dig et tilbud eller sætter et afklaringsmøde op.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.