Gratis contentkalender: Download

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstarts-teams besluttet at afsætte yderligere 20 mio. kr. til SMV:Digital for at styrke digital omstilling og online salg danske SMV’er – og Change er registreret som rådgiver på projektet.

 

“du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg.”

Det betyder at vores rådgivere kan hjælpe danske SMV’er med at søge tilskud til digitaliseringsprojekter med digital omstilling og styrket online salg som mål. Puljen uddeles som ‘vouchers’ på hhv. 25.000 kr., 100.000 kr. og 250.000 kr. – og 100.000 kr.-voucheren udmærker sig ved ikke at kræve medfinansiering.

 

Anvendelse af SMV:Digital

100.000 kr.-vouceheren er øremærket privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller online salg, som kan styrke væksten.

 

“Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering”

 

I praksis betyder det at du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg. Det kan være alt fra online-universer til automatiseret marketing og integration af nye digitale værktøjer eller websites.

 

Benyt en erfaren SMV:Digital-rådgiver

De aktuelle SMV:Digital-puljer er blot det seneste tiltag blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering. Den første del af arbejdet ligger således i at tilrettelægge et passende projekt for virksomheden.

 

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 16. april 2021 for at nå få del i midlerne”

I Change er vi vant til at arbejde med digitaliseringsprojekter, og vi har konkret erfaring fra tidligere runder i SMV:Digital-ordningen, hvorfor vi også er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen inden vi kaster os over selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt, som sendes ind i god tid, også tildeles midler.

 

Uddeles efter først-til-mølle-princip

SMV:Digitals tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen plejer at være stor. Tilskuddene er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 16. april 2021.

Vi hjælper gerne med at tænke initiativer op og formulere projekter – det eneste vi ikke kan er at ansøge på vegne af din virksomhed. Til gengæld vil vi gerne hjælpe med at sikre at indholdet og ansøgningen er stærk nok til at komme i betragtning, når midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningsfristens udløb.

 

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke den digitale omstilling, eller online-salget i din virksomhed? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til [email protected].

Læs mere om hvordan vi arbejder i Change her.

 

kontakt oscalltoaction arrow