SMV:Digital – Få 100.000 kr. til digital eksport

Skrevet af
Anders

SMV:Digital – Få 100.000 kr. til digital eksport

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstartsteams besluttet at afsætte 35 mio. kr. til SMV:Digital til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er – og Change er registreret som rådgiver på projektet.

“Du kan søge støtte til en bred vifte af projekter, der enten muliggør eller styrker eksporten i en tid, hvor corona tvinger alle til at tænke digitalt”

Det betyder at vores rådgivere kan hjælpe danske SMV’er med at søge tilskud til digitaliseringsprojekter med styrket eksport som følge. Puljen uddeles som ‘vouchers’ på hhv. 25.000 kr., 100.000 kr. og 250.000 kr. – og 100.000 kr.-voucheren udmærker sig ved ikke at kræve medfinansiering.

Anvendelse af SMV:Digital Eksport

100.000 kr.-vouceheren er øremærket privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke eksportsituationen.

“Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – og implementering”

I praksis betyder det at du kan søge støtte til en bred vifte af projekter, der enten styrker eller muliggør eksport i en tid, hvor corona tvinger alle til at tænke digitalt. Det kan være alt fra online-universer til automatiseret marketing og integration af nye digitale værktøjer.

Change har erfaring med SMV:Digital

SMV:Digital Eksport-puljen er blot det seneste tiltag blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – og implementering. Den første del af arbejdet ligger således i at tilrettelægge et passende projekt for virksomheden.

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 4. november 2020 for at nå få del i midlerne”

I Change er vi vant til at arbejde med digitaliseringsprojekter, og vi har konkret erfaring fra tidligere runder i SMV:Digital-ordningen, hvorfor vi også er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen inden vi kaster os over selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt, som sendes ind i god tid, også tildeles midler.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Uddeles efter først-til-mølle-princip

SMV:Digitals tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen plejer at være stor. Tilskuddene er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 4. november 2020. Vi hjælper gerne med at tænke initiativer op og formulere projekter – det eneste vi ikke kan er at ansøge på vegne af din virksomhed. Til gengæld vil vi gerne hjælpe med at sikre at indholdet og ansøgningen er stærk nok til at komme i betragtning, når midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningsfristens udløb.

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at afdække mulighederne for at styrke eksporten i din virksomhed? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen, på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud.

Få tilsendt et tilbud

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så sender vi dig et tilbud eller sætter et afklaringsmøde op.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.