Gratis contentkalender: Download

Det er ikke nogen nyhed at COVID-19 har sat en ny agenda i de fleste danske virksomheder, men vidste du at Erhvervshus Fyn i samarbejde med SMV Danmark og EU lige nu kan dække 50 % af omkostningerne eller op til kr. 100.000, når du benytter en professionel rådgiver til udvikling af virksomheden? Læs videre og find ud af om smv PRO er noget for din virksomhed.

 

“du kan søge op til 100.000 kr. i støtte til en bred vifte af strategiske projekter, der har til formål at løfte din virksomhed til næste niveau”

 

Med smv PRO kan du frit vælge en privat rådgiver og få dækket halvdelen af omkostningerne til eksempelvis en ny strategi for markedsføring, digitalisering, branding eller kunderejse. Du kan også vælge at fokusere på et enkelt produkt eller lanceringen af en platform. Tilbuddet henvender sig til alle virksomheder, der kan drage nytte af et strategisk løft. Skriv til os på kontakt@change.dk, hvis du vil vide mere. Så hjælper vi dig med at afdække dine muligheder. Du kan også ringe til os med det samme på +45 70605561.

Sådan må smv PRO-midlerne anvendes

smv PRO-puljen minder på overfladen om de øvrige SMV-puljer, men adskiller sig alligevel på to afgørende punkter. Modsat eksempelvis SMV:Digital skal du med smv PRO gennem et kort, indledende udviklingsforløb for at kvalificere dig til at modtage midler. Forløbet har til formål at afdække dit strategiske projekt, og munder ud i valg af strategisk rådgiver inden midlerne uddeles. Anders Jacobsen og Henrik Møller fra Change er registrerede som specialister i henholdsvis strategisk kommunikation og online markting i smv PRO’s rådgiverdatabase.Foruden det indledende forløb adskiller smv PRO sig ved krav om medfinansiering på 50 % af det ansøgte beløb.

 

“Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – og implementering”

 

I praksis betyder det at du kan søge op til kr. 100.000 i støtte til en bred vifte af strategiske projekter, der har til formål at løfte din virksomhed til næste niveau. Det kan være alt fra kommunikations- og markedsføringsstrategier til kundeservicedesign på baggrund af kundeundersøgelser eller afklaring af digitaliseringsprojekter. Kort fortalt; alle typer projekter, der kan give virksomheden et strategisk løft.

Change har erfaring fra SMV:Digital

smv PRO-puljen er blot det seneste tiltag blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til enten potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering. smv PRO-puljen uddeles således også til enten potentialeafklarende projekter eller implementeringsstrategier. Det betyder også at de første spadestik til projektet tages allerede i forbindelse med ansøgningsprocessen, hvor vi sammen tilrettelægger et passende projekt for virksomheden.

 

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i samarbejde med en professionel rådgiver fra Change for at få del i midlerne”

 

I Change er vi vant til at arbejde med strategiprojekter, og vi har masser af konkret erfaring fra tidligere ansøgningsrunder til SMV-puljerne, hvorfor vi også er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen inden vi kaster os over selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt også tildeles midler.

 

smv PRO-puljen uddeles løbende

smv PRO-midlerne uddeles løbende indtil kassen er tom, og efterspørgslen på SMV-tilskud plejer at være stor, så det gælder om ikke at sidde på hænderne. Puljen er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling og projektrelevans. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i samarbejde med en professionel rådgiver for at få del i midlerne. Du kan benytte enten Henrik Møller eller Anders Jacobsen fra Change. Skriv til os på kontakt@change.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på +45 70605561.

Vi hjælper gerne med at tænke strategiske initiativer op og formulere projekter – det eneste vi ikke kan er at ansøge på vegne af din virksomhed. Til gengæld vil vi gerne hjælpe med at sikre at indholdet og ansøgningen er stærk nok til at komme i betragtning, når midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningen indsendes.

 

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at få tilskud til et strategisk løft af din virksomhed? Så skriv til os på kontakt@change.dk eller ring med det samme på +45 70605561.

Læs mere om hvordan vi arbejder i Change her.

 

kontakt oscalltoaction arrow