smv PRO - digital omstilling og online salg for 50.000 kr.

smv PRO’s rådgiverpakker minder på overfladen om de øvrige SMV-puljer. Ordningen yder tilskud til henholdsvis digitalisering af arbejdsgange og vækst gennem digital markedsføring. Puljen skal uddeles inden udgangen af 2022, og den adskiller sig fra øvrige puljer på fire punkter.

 1. Tilsagn kan opnås på under 24 timer året rundt
 2. smv PRO kan benyttes i kombination med SMV:Digital
 3. Tilskuddet udmøntes som digitale rådgiverpakker
 4. Ordningen kræver 50 % medfinansiering

Læs mere om smv PRO, og hvordan vi hjælper virksomheder med at opnå tilskud til digitale projekter her.

"Modsat de andre SMV-puljer skal du ikke skrive lange ansøgninger. Du kan faktisk opnå tilsagn på under 24 timer"

Vores team arbejder udelukkende med danske SMV’er, og vi ved præcis, hvordan vi skal omsætte din forretningsplan til digitale løsninger, som sikrer at du når dine målsætninger. Vi udvikler løsningen i samarbejde med dig og din virksomhed, og styrer processen hele vejen fra analyse til design og videre til implementering og evt. kompetenceoplæring.

Erhverv Plus har skrevet en artikel om Change, og hvordan vi hjælper danske SMV’er med tilskudsprojekter.

change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - digital rådgivning
change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - rådgiver

Tilskud på under 24 timer

Modsat de øvrige SMV-puljer skal du hos smv PRO ikke skrive lange ansøgninger. Change fungerer som prækvalificeret bureau, og ansøgningsprocessen er erstattet af et opstartsmøde, hvor vi sammen definerer projektet. Det betyder i praksis at tilsagnet kan opnås på under 24 timer, hvorefter vi kan påbegynde arbejdet.

Kombinér med SMV:Digital

Du kan frit kombinere smv PRO med SMV:Digital. De to ordninger kan sagtens køre sideløbende, og erhvervshusene anbefaler, at smv PRO benyttes som et supplement til SMV:Digital, som enten kan gå forud for eller placeres imellem projekter. Som navnet smv PRO indikerer, er omdrejningspunktet at professionalisere virksomheden gennem digitale tiltag.

Maturix er en af de virksomheder, som Change har hjulpet, der kombineret de to puljer med stor succes. Erhverv Plus har bragt en historie om successen.

Udmøntes som rådgiverpakker

smv PRO udmøntes som digitale rådgiverpakker. Der findes to rådgiverpakker, og deltagende virksomheder kan opnå tilsagn til en eller begge alt efter behovet. De to rådgiverpakker indeholder:

Pakke A – Stærke digitale arbejdsgange

I denne pakke lægger vi en plan for optimeringen af din virksomheds drift gennem digitalisering. Målet er, at du får frigjort tid fra tunge arbejdsgange, og at systemerne ’taler’ bedre sammen. Vi sikrer, at dine behov og ønsker tænkes ind i en ny skræddersyet digital løsning for din virksomhed, inden du investerer i en ny løsning. Rådgiverpakken indeholder typisk:

 • Analyse af arbejdsgangene i din virksomhed
 • Afklaring af hvilke processer, der kan digitaliseres
 • En digital strategiplan for din virksomhed
 • En kravspecifikation for supplerende teknologi

Pakke B – Digital Markedsføring der virker

I denne pakke får du en klar plan for, hvordan du kan opnå en stærkere digital tilstedeværelse, få øget online synlighed og trække flere kunder til virksomheden. Vi sørger for at indtænke dine behov og ønsker, så du får et skarpt blik for, hvor I bør investere i det digitale univers for at skabe størst effekt. Rådgiverpakken indeholder typisk:

 • Analyse af eksisterende digitale kanaler/platforme
 • Analyse af virksomhedens målsætning og segmenter
 • Plan for digital markedsføringsstrategi og contentplan
 • Vejledning og anbefalinger til bedste opsætning af 1-2 digitale kanaler

Vores services

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud
change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - tilskud

50 % medfinansiering

Med SMV:Digital er det muligt at medfinansiere med egne timer. Det kan i særdeleshed være attraktivt for mindre virksomheder med et begrænset udviklingsbudget, som til gengæld har mulighed for at investere en masse af sine egne timer. Med smv PRO er det ikke muligt at medfinansiere med egne timer. Det betyder at tilskuddet skal modsvares af investeringer på et tilsvarende beløb. Du kan således kun opnå tilskud på henholdsvis 50.000 kr. eller 100.000 kr. såfremt tilskuddet suppleres med en investering på tilsvarende niveau.

Derfor skal du vælge Change

Change | Digitalt bureau er et digitalbureau specialiseret i hjemmesider og online marketing, der øger dit salg og digitale værktøjer der automatiserer dine arbejdsgange.

Vores team arbejder udelukkende med danske SMV’er, og vi ved præcis, hvordan vi skal omsætte din forretningsplan til digitale løsninger, som sikrer at du når dine målsætninger. Vi udvikler løsningen i samarbejde med dig og din virksomhed, og styrer processen hele vejen fra analyse til design og videre til implementering og evt. kompetenceoplæring.

Hos Change er vi fire prækvalificerede rådgivere med hvert sit speciale, som tilsammen udgør vores smv PRO team.

change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - digital omstilling
change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - digitale løsninger

Mød vores rådgivere

Henrik Møller

”Jeg står for alt det tekniske inden for online marketing og hjemmesider. Det er mig der sikrer, at du rammer de rette målgrupper på de rette platforme, og konverterer til en god pris gennem hele kunderejsen. Min erfaring tæller otte år med digitale løsninger for danske virksomheder.”

Anna Aagaard

Jeg står for alt hvad der har med forretningsudvikling at gøre. Det er mig der sikrer forbindelsen mellem din forretningsplan og de digitale løsninger, og det er mig der sørger for, at du opnår et varigt afkast på dine investeringer. Min erfaring tæller 20 år med digitale løsninger for danske virksomheder.”

Anders Jacobsen

”Jeg står for alt hvad der har med branding at gøre. Det er mig der sikrer at din fortælling og dine budskaber står knivskarpt, og ofte mig der udtænker konceptet bag løsningen i samarbejde med resten af teamet. Min erfaring tæller otte år med digitale løsninger for danske virksomheder.”

Christine Seligmann

”Jeg står for al projektstyring og dataindsamling. Det er mig der sikrer at vi har det rette arbejdsgrundlag, inden vi påbegynder selve projektet, og det er mig der sørger for at alle er informeret undervejs. Min erfaring tæller tre år med digitale løsninger for danske virksomheder.”

Kom i gang nu

smv PRO-midlerne uddeles løbende indtil kassen er tom, og efterspørgslen på SMV-tilskud er stor, så det gælder om at være hurtig. Puljen er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling og projektrelevans. Vi opfordrer derfor til komme i gang hurtigt muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.