SMV:Digital REACT - Få 100.000 kr. til digital vækst

Skrevet af
Anders

SMV:Digital REACT - Få 100.000 kr. til digital vækst

Erhvervshusene uddeler igen midler fra EU til danske SMV’er. Puljen er en del af Europa-Kommissionens REACT-EU-program, som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart via programmet SMV:Digital REACT.

Den første del af puljen udgør 60 mio. kr., og åbner for ansøgninger mandag d. 27. september kl. 09:00, hvor vouchers á 100.000 kr. tildeles kvalificerede projekter efter først-til-mølle-princippet. Change er registreret som rådgiver på projektet.

Bemærk: Change havde en 100 % succesrate ved den seneste ansøgningsrunde, og vi hjælper dig uden bekostning.

“Du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg."

Vores rådgivere kan med andre ord hjælpe danske SMV’er med at søge tilskud til digitaliseringsprojekter med digital omstilling og styrket online salg som mål. Midlerne udmøntes som vouchers på 100.000 kr. og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end egne timer. 

Anvendelse af SMV:Digital REACT

Voucheren på 100.000 kr. er øremærket privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller online salg, som kan styrke væksten.

“Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring - altså strategi, rådgivning og planlægning - eller implementering"

I praksis betyder det at du kan søge om støtte til projekter, der styrker virksomhedens vækst med udgangspunkt i digital omstilling og online salg. Det kan være alt fra online-universer til automatiseret marketing og integration af nye digitale værktøjer eller websites.

Benyt en erfaren SMV:Digital REACT-rådgiver

De aktuelle SMV:Digital-puljer er blot det seneste tiltag blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til hhv. potentialeafklaring – altså strategi, rådgivning og planlægning – eller implementering. Den første del af arbejdet ligger således i at tilrettelægge et passende projekt for virksomheden.

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 27. september 2021 for at få del i midlerne.”

I Change er vi vant til at arbejde med digitaliseringsprojekter, og vi har konkret erfaring fra tidligere runder i SMV:Digital-ordningen, hvorfor vi også er godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen inden vi kaster os over selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt, som sendes ind i rette tid, også tildeles midler. 100 % af vores projekter gik igennem ved den seneste ansøgningsrunde.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud

Først-til-mølle-uddeling

SMV:Digitals tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen plejer at være stor. Tilskuddene er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen allerede inden puljen åbner d. 27. september 2021 kl. 09:00.

Vi hjælper dig med at tænke initiativer op og formulere projektet, og sikrer at indholdet og ansøgningen er stærkt nok til at komme i betragtning. Og hvis du behøver hjælp til selve indtastningen af ansøgningen, stiller vi gerne en medarbejder til rådighed. Vi hjælper dig kort sagt hele vejen fra idé til midlerne uddeles allerede få uger efter ansøgningsfristens udløb, og selvfølgelig med gennemførslen af selve projektet.

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke den digitale omstilling, eller online-salget i din virksomhed? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.