SMV:Digital - 100.000 kr. til bedre udnyttelse af dine data

Mandag d. 10. september uddeler erhvervshusene midler til bedre udnyttelse af data i danske SMV’er . Change hjælper med ansøgningen til puljen ‘skab værdi med dine data’ uden bekostning, og gennemfører projektet sammen med dig.

SMV:Digital er en del af Europa-Kommissionens REACT-EU-program. Programmet er til for at afhjælpe konsekvenserne af COVID-19. Ordningen understøtter en digital genstart af samfundet ved at tilføre SMV’er digital rådgivning.

SMV:Digital uddeler SMV tilskud for over 200 mio. kr. i 2022. Puljen ‘skab værdi med dine data’ åbnes for ansøgninger mandag d. 10. september kl. 09:00. Her tildeles de bedst kvalificerede projekter vouchers á 100.000 kr. Uddelingen sker efter først-til-mølle-princippet. Change er registreret som digital rådgiver for SMV:Digital, og hjælper med såvel ansøgning, som planlægning og gennemførsel af projektet. 

Det regionale erhvervsmedie Erhverv+ skrevet en artikel om Changes samarbejde med SMV Digital.

Bemærk: I den seneste runde fik samtlige af de virksomheder, som Change hjalp tilskud.

“Du kan søge om SMV tilskud til projekter, der styrker virksomhedens vækst ved hjælp af bedre udnyttelse af dine data."

Vores digitale rådgivere hjælper danske SMV’er med at søge tilskud og gennemføre alle typer digitale projekter, så længe målet flugter med puljens formål; skab værdi med dine data. Midlerne udmøntes som vouchers á 100.000 kr., og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end egne timer.

SMV Digital rådgiver fra Change skab værdi med data
SMV Digital rådgiver Nikkie Brandt skab værdi med dine data

Anvendelse af SMV:Digital

Voucheren på 100.000 kr. er øremærket digital rådgivning, fordi det er med til at genstarte samfundet. Tilskuddet målrettes SMV’er, fordi der er brug for hjælp til at etablere nye, datadrevede løsninger. Men tilskuddet kan også benyttes til ren implementering. Eller til rådgivning i forbindelse med indkøb af digitale systemer, automatisering eller online salg.

“Fælles for puljerne er at de uddeles til enten potentialeafklaring. Altså strategi, rådgivning og planlægning, eller implementering"

I praksis betyder det, at du kan søge om tilskud til alle slags digitale projekter. Fordi endemålet er at styrke din SMV gennem datadrevet vækst. Det handler om puljens formål – skab værdi med dine data. Et SMV projekt kan indeholde alt fra online salg til automatiseret marketing, implementering af nye digitale værktøjer eller opsætning af Googles dataværktøjer.

Benyt en erfaren SMV:Digital-rådgiver

De aktuelle SMV:Digital-puljer er blot de seneste blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til enten potentialeafklaring eller implementering. Så altså enten strategi, rådgivning og planlægning, eller implementering. Den første del af arbejdet ligger i at tilrettelægge et passende projekt for din SMV. Læs mere om, hvordan vi som digital rådgiver hjalp ved seneste pulje her – SMV:Digital REACT – Få 100.000 kr. til digital vækst.

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i god tid inden puljen åbner d. 10. september 2022 for at sikre adgang til midlerne."

Change er et digitalt bureau, som har beskæftiget sig med digital omstilling og online salg siden 2016. Og vores bureau har understøttet samtlige ansøgningsrunder under SMV:Digital. Vi er derfor også godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen, inden vi kaster ud i selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt også opnår tilsagn. Hvis det sendes ind i rette tid. 100 % af vores projekter gik igennem ved den seneste ansøgningsrunde.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud

Først-til-mølle-uddeling

SMV:Digital udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen forventes at nå nye højder i 2022. Tilskuddene er forhåndsreserveret efter geografiske områder. De uddeles på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i god tid inden puljen åbner mandag d. 10. september 2022 kl. 09:00.

I Change hjælper vi dig med at tænke initiativer op og formulere et projekt. På den måde sikrer vi at indhold såvel som ansøgning er stærk nok til at opnå tilsagn. Behøver du hjælp til selve indtastningen af ansøgningen, stiller vi en digital rådgiver til rådighed. Vi hjælper dig kort sagt hele vejen fra idé til uddeling af midlerne. Og selvfølgelig også med planlægning og gennemførsel af selve projektet.

SMV Digital rådgiver Change Skab værdi med dine data.

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke din digitale omstilling, eller online salg? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

anders 2

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.