SMV:Digital - 25.000 kr. til digital omstilling og online salg

Mandag d. 31. januar kl. 09:00 uddeler SMV:Digital midler til digital omstilling og online salg i danske SMV’er. Midlerne kan f.eks. benyttes til at finde ud af, hvordan et nyt website skal se ud, og hvad det skal kunne. Det kan også være, at din SMV har behov for at øge tilgangen af nye kunder. Eller måske er der behov for et nyt system, som kan gøre dagligdagen lettere, f.eks. gennem automatisering. 

Midlerne tildeles de bedst kvalificerede projekter i form af vouchers á 25.000 kr. Uddelingen sker efter først-til-mølle-princippet, så det er vigtigt at være klar med en god ansøgning, når puljen åbner. Change er registreret som digital rådgiver for SMV:Digital, og kan hjælpe med såvel ansøgning, som planlægning og gennemførsel af projektet. Din eneste medfinansiering er de timer, som du selv lægger i projektet, og midlerne kan fungere som en forløber for puljen i maj 2022 på 100.000 kr.

Bemærk: 100 % af de projekter vi ansøgte med i Change i 2021 opnåede tilsagn, og vi hjælper dig uden beregning.

“Når projektet er overstået, hjælper vi med at søge yderligere 100.000 kr. fra SMV:Digital til at accelerere den digitale vækst yderligere."

Vi har stor erfaring fra tidligere ansøgningsrunder, hvor vi har hjulpet større såvel som mindre SMV’er med at søge tilskud og gennemføre projekter. Midlerne udmøntes som vouchers á 25.000 kr., og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end dine egne timer. 

SMV Digital - styrk SMV med digital omstilling og online salg
Change SMV Digital I Digital vækst og rådgivning

Sådan benyttes SMV:Digital

Tilskuddet på 25.000 kr. kan benyttes til digital rådgivning. Det er noget som EU har besluttet, fordi det hjælper med at genstarte samfundet. Tilskuddet er målrettet danske SMV’er, fordi digitaliseringen går langsomt. Du kan også benytte tilskuddet til ren implementering af allerede indkøbte systemer eller designs.

“Puljemidlerne uddeles til enten potentialeafklaring eller implementering. Altså strategi og planlægning, eller implementering"

Mulighederne er mange, og du kan i princippet søge tilskud til alle slags digitale projekter. Så længe sigtet er at løfte forretningen gennem digital omstilling og online salg. Et projekt inden for SMV: Digital kan være alt fra hjemmesider til online salg og nye systemer, der dagligdagen lettere.

Få 100.000 kr. i næste runde af SMV:Digital

Der er mulighed for at planlægge dine tilskud fra SMV:Digital således at du først søger 25.000 kr. til et afklaringsforløb og efterfølgende 100.000 kr. mere til implementering af f.eks. en hjemmeside, et Setup for online salg eller et nyt system, der lettere driften. Den første del af arbejdet ligger i at tilrettelægge et passende projekt for din SMV. Læs mere om, hvordan vi som digital rådgiver sikrer dig 100.000 i anden runde

“Vi opfordrer dig til at have ansøgningen klar allerede inden puljen åbner d. 31. januar 2022, så du kan være blandt de første."

Change er et digitalt bureau, som har stået for 100-vis af lignende projekter. Vi ved hvad det handler om, når det gælder digital omstilling og online salg – for vi har lavet det siden 2016. Vi har været med i samtlige ansøgningsrunder inden for SMV:Digital. 

Du har måske hørt om nogle kolleger fra branchen, der ikke opnåede tilskud. I Change er det vores erfaring at et velbeskrevet projekt også opnår tilsagn, såfremt det sendes ind i tide. Ved den seneste ansøgningsrunde gik samtlige af vores projekter igennem.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud
Change SMV Digital I Digital omstilling, tilskud og online salg

Gælder om at være hurtig

SMV:Digital puljerne uddeles efter først-til-mølle-princippet, og der er mange om buddet. Heldigvis er en del af tilskuddene forhåndsreserveret til geografiske områder. Midlerne uddeles repræsentativt per landsdel. Vi anbefaler derfor at du er klar med ansøgningen allerede inden puljen åbner mandag d. 31 januar kl. 09:00.

Vi hjælper dig med at finde og beskrive projektet – og vi hjælper dig selvfølgelig også med udforme selve ansøgningen. Den del er vi rigtig gode til – ligesom vi er gode til at håndtere projektet og gennemføre processen. På den måde er du sikker på at ansøgningen er så stærk som den kan blive. Vi hjælper dig også gerne med at indtaste selve ansøgningen, når vi rammer dagen. Med andre ord – vi sørger for alt i processen hele vejen fra den første idé til projektet er gennemført.

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke din digitale omstilling, eller online salg? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Webbureau Odense rådgiver om hjemmeder

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.