SMV:Digital - 100.000 kr. til online salg og digital omstilling

Mandag d. 6. marts uddeler erhvervshusene igen midler til online salg og digital omstilling i danske SMV’er. Change hjælper med ansøgningen uden bekostning, og gennemfører projektet sammen med dig.

SMV:Digital er en del af Europa-Kommissionens REACT-EU-program. Programmet er til for at afhjælpe konsekvenserne af COVID-19. Ordningen understøtter en digital genstart af samfundet ved at tilføre SMV’er digital rådgivning.

SMV:Digital uddeler SMV tilskud for over 150 mio. kr. i 2023. Puljen for online salg og digital omstilling åbnes for ansøgninger mandag d. 6. marts kl. 09:00. Her tildeles de bedst kvalificerede projekter vouchers á 100.000 kr. Uddelingen sker efter først-til-mølle-princippet. Change er registreret som digital rådgiver for SMV:Digital, og hjælper med såvel ansøgning, som planlægning og gennemførsel af projektet. 

Det regionale erhvervsmedie Erhverv+ har skrevet en artikel om Changes samarbejde med SMV Digital.

Bemærk: I den seneste runde fik samtlige af de virksomheder, som Change hjalp tilskud.

“Du kan søge om SMV tilskud til projekter, der styrker virksomhedens vækst ved hjælp af online salg og digital omstilling."

Vores digitale rådgivere hjælper danske SMV’er med at søge tilskud og gennemføre alle typer digitale projekter, så længe målet er digital omstilling og styrket online salg. Midlerne udmøntes som vouchers á 100.000 kr., og puljen udmærker sig ved ikke at kræve anden medfinansiering end egne timer.

brexit_change_digitalt_bureau_smv_digital
SMV Digital rådgiver Nikkie Brandt fra Change

Anvendelse af SMV:Digital

Voucheren på 100.000 kr. er øremærket digital rådgivning, fordi det er med til at genstarte samfundet. Tilskuddet målrettes SMV’er, fordi der er brug for hjælp til at etablere nye digitale løsninger. Men tilskuddet kan også benyttes til ren implementering. Eller til rådgivning i forbindelse med indkøb af digitale systemer, automatisering eller online salg.

“Fælles for puljerne er at de uddeles til enten potentialeafklaring. Altså strategi, rådgivning og planlægning, eller implementering"

I praksis betyder det, at du kan søge om tilskud til alle slags digitale projekter. Fordi endemålet er at styrke din SMV gennem digital omstilling og online salg. Et SMV projekt kan indeholde alt fra online-universer til automatiseret marketing, implementering af nye digitale værktøjer eller websites.

Benyt en erfaren SMV:Digital-rådgiver

De aktuelle SMV:Digital-puljer er blot de seneste blandt en serie af puljer målrettet danske SMV’er. Fælles for puljerne er at de uddeles til enten potentialeafklaring eller implementering. Så altså enten strategi, rådgivning og planlægning, eller implementering. Den første del af arbejdet ligger i at tilrettelægge et passende projekt for din SMV. Læs mere om, hvordan vi som digital rådgiver hjalp ved seneste pulje her – SMV:Digital REACT – Få 100.000 kr. til digital vækst.

“Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i god tid inden puljen åbner d. 6. marts 2023 for at sikre adgang til midlerne."

Change er et digitalt bureau, som har beskæftiget sig med digital omstilling og online salg siden 2016. Og vores bureau har understøttet samtlige ansøgningsrunder under SMV:Digital. Vi er derfor også godt rustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen, inden vi kaster ud i selve arbejdet. Det er vores erfaring at et velbeskrevet projekt også opnår tilsagn. Hvis det sendes ind i rette tid. 100 % af vores projekter gik igennem ved den seneste ansøgningsrunde.

Først-til-mølle-uddeling

SMV:Digital udmøntes efter først-til-mølle-princippet, og efterspørgslen forventes at nå nye højder i 2023. Tilskuddene er forhåndsreserveret efter geografiske områder. De uddeles på baggrund af en repræsentativ fordeling. Vi opfordrer derfor til at udfærdige ansøgningen i god tid inden puljen åbner mandag d. 6. marts 2023 kl. 09:00.

I Change hjælper vi dig med at tænke initiativer op og formulere et projekt. På den måde sikrer vi at indhold såvel som ansøgning er stærk nok til at opnå tilsagn. Behøver du hjælp til selve indtastningen af ansøgningen, stiller vi en digital rådgiver til rådighed. Vi hjælper dig kort sagt hele vejen fra idé til uddeling af midlerne. Og selvfølgelig også med planlægning og gennemførsel af selve projektet.

Vi vil også gerne høre fra dig

Er du interesseret i at få afdækket mulighederne for at styrke din digitale omstilling, eller online salg? Så kontakt chefkonsulent, Anders Jacobsen på +45 25702019 eller skriv til kontakt@change.dk.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Kochsgade 31D
5000 Odense C
Danmark

Sankt Peders Stræde 19
1453 København K
Danmark 

Har du brug for at vende et projekt?

Kontakt Anders og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

change digitalt bureau digital rådgiver for smv PRO - rådgivning

Jeg ønsker et tilbud

Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage.

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.