Hvordan arbejder et digitalt bureau?

Branding

 

Branding er relevant for alle virksomheder – også for et digitalt bureau i Odense. En stærk brandfortælling styrker kendskabet i målgruppen, og sikrer en lavere konverteringspris.

Branding omfatter hvordan I som virksomhed opfattes af jeres omverden, og er et forsøg på at skabe en stærk varemærkeidentitet som karakteriserer netop denne virksomhed. Det er derfor essentielt at være bevidst om, hvilke signaler I ønsker at sende ud, og hvilke grundværdier virksomheden står for – og så er det vigtigt at alle i virksomheden følger samme strategi.

Virksomhedens brand er med til at knytte et følelsesmæssigt bånd til jeres forbrugere. Et brand bør levere et tydeligt budskab som jeres kunder kan relatere til. Dette vil medvirke til øget kundetillid og dermed loyale kunder på sigt. Gennem branding kan din virksomhed tilmed opnå markant større markedsværdi.

Marketing

 

Marketing omfatter alle aktiviteter som fremmer din virksomhed, dens produkter og services, og ikke mindst salget af disse. Inden for digital marketing arbejdes der med kampagner, som konverterer leads og kunder, og annoncer til dine specifikke målgrupper på tværs af digitale platforme.

De digitale platforme har gjort det nemmere end nogensinde før at nå ud til dine målgrupper. På sociale medier kan du markedsføre mere direkte og præcist til den ønskede målgruppe, og med en strategi på tværs af digitale medier, vælger du næsten selv hvor og hvornår, du ønsker at påvirke.

Marketing er selvsagt et af de vigtigste discipliner for et digitalt bureau.

Webdesign

 

Webdesign omfatter det grafiske design på din virksomheds hjemmeside. Et flot og iøjnefaldende webdesign gør dig synlig og kan være et solidt værktøj til at få virksomheden til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Dit webdesign hænger tæt sammen med virksomhedens visuelle identitet, hvorfor det rigtige webdesign kan være med til at øge dit salg. Med de rigtige landing pages kan du tiltrække kunder fra organiske søgninger eller fra digitale annoncer. Det hjælper vi dig naturligvis med.

Hos Change får du et digitalt bureau i Odense, som forener de tre discipliner med teknisk opsætning og webudvikling, og samler i en strategi, som vil skabe målbare resultater for din virksomhed og dine kunder.

Digitalt bureau Odense I digital vækst
Digitalt bureau Odense I Digitalt design

Hvorfor er en online marketingstrategi vigtig?

Hvis du vil sikre din virksomheds fremtidige succes, er en online marketingstrategi altafgørende.

Fordele ved at have en online marketingstrategi:

  • Der skabes en klar retning for virksomheden.
  • Virksomheden opnår konkurrencemæssige fordele.
  • Kendskabsgraden øges betydeligt.
  • Budskabet når ud til flere potentielle kunder/forbrugere.
  • Virksomheden optimeres og når sit fulde potentiale.

Online marketing er markedsføring der foregår via nettet. Det omfatter bl.a. søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, videomarkedsføring og sociale medier.

På vores digitale bureau i Odense, forener vi branding, marketing og web. Der er altid et formål når vi som mennesker kommunikerer – også når det gøres digitalt. Ved digital kommunikation øger vi kendskabsgraden og din virksomhed får en helt unik mulighed for at positionere sig på markedet.

Om du har en stor eller lille virksomhed, spiller ingen rolle – online markedsføring giver uanede fordele. Du kan fremhæve budskaber og skabe opmærksomhed online. Du får tilmed en bedre forståelse for din kundegruppe og deres adfærd, som du kan bruge optimerende for virksomheden. – Det har aldrig været nemmere at give kunderne lige netop det de søger.

Ord, video, grafik, annoncering, design og klar kommunikation er vigtige nøgleord på din digitale rejse. Vi ved at det virker, og vi ved hvordan dets fulde potentiale opnås til jeres fordel.
Hos Change går vi op i selv den mindste detalje. Vi sætter god tid af til at skræddersy den helt rigtige marketingstrategi, efter netop jeres virksomhed og jeres specifikke behov.

Vores services

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud
Change digitalt bureau I professionel rådgivning

Digitalt bureau Odense – Vi fortæller din historie

change digitalt bureau I digital rådgivning
Change digitalt bureau - digital marketing rådgivning

Vores ydelser

Changes services dækker alt inden for branding, marketing, web, og vores specialister er vant til at arbejde sammen som et team på tværs af disciplinerne. Vi hjælper med at udarbejde en marketingstrategi, som tager udgangspunkt i din forretning og som tilmed skaber målbare resultater. Effekten af vores arbejde måles i form af konvertering og salg. – Vi moniterer alle medie- og salgskanaler og rapporterer løbende.

Branding og PR

Vores team udvikler brands og rammer dine målgrupper med indhold der konverterer. Med den rette brandstrategi kan du styre oplevelsen af din virksomhed, dine produkter og services. En brandstrategi omfatter grundig analyse af virksomhedens målgrupper, kanaler og interne forhold.

Change designer løsninger med fokus på kernefortællingen og identitet. Med gode historier i pressen tilfører vi yderligere værdi til din brandtroværdighed. Med eksekvering af annoncer, presse og indhold på digitale platforme, sikrer vi, at du kommer i mål med din strategi og dine målsætninger.

Web og design

Change leverer grafiske designs og udvikler hjemmesider og webshops, som er lette at opdatere. Virksomhedens visuelle identitet er byggesten for det grafiske udtryk, som understøtter de budskaber og værdier, som du ønsker at formidle til dine målgrupper. Vores webdesignere arbejder med alt fra kodning og software til opsætning og design af hjemmeside.

Vores team er lige dele kreativt og teknisk, og vi udvikler altid med udgangspunkt i forbrugernes behov og jeres specifikke målsætninger.

Online marketing

Change udvikler og eksekverer marketing flows, annoncering, indhold på sociale medier og nyhedsbreve. Disse processer kræver en tydeliggørelse af målsætninger og forventninger, samt analyse af bl.a. platforme og målgrupper. Vi måler effekten af alt, vi foretager os. Denne proces vil du naturligvis blive en del af, så vi i samarbejde kan nå i mål.

Hos os får du

  • Skræddersyede løsninger
  • Personlig og ærlig rådgivning
  • Realistiske målsætninger
  • Professionel sparring

Hos Change hjælper vi med at opfylde dine digitale ambitioner.
Har du brug for hjælp til at skabe og opbygge din virksomhedsidentitet gennem kampagner, annoncering, spændende indhold på sociale medier eller nyt website?

Change er et digitalt bureau beliggende i Odense. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at indfri deres digitale ambitioner og vi elsker at medvirke til en god succeshistorie. Change er for dig som vil fremad digitalt og som er klar på en digital vækstrejse sammen med os.
Du kan bruge os i samtlige dele af dit digitale projekt. Vi hjælper med alt fra analyse af behov og strategi til kreativ udvikling af design, markedsføring og programmering.

Succesfulde brands og kampagner bygger på gode idéer og en datadrevet marketingstrategi. En skræddersyet marketingstrategi øger kendskabsgraden og skaber tilmed målbare resultater for din virksomhed. Change er et digitalt bureau i Odense, som er specialister i netop dette.

Vi har hos Change mange års erfaring indenfor branding, marketing og web, hvorfor du vil være i trygge hænder, når vi sammen udarbejder et online udviklingsforløb og en skræddersyet marketingstrategi, med udgangspunkt i jeres behov og målsætninger.

Vi kan også hjælpe dig med at opnå tilsagn fra tilskudspuljer, som f.eks. SMV:Digital, smv PRO eller Omstillingspuljen. Få det fulde overblik over SMV-puljerne på smvdigital.dk

Søger du et digitalt bureau i Odense?

Har du brug for hjælp til at konvertere leads eller salg, og positionere din virksomhed online, så tøv ikke med at kontakte os omkring et uforpligtende møde om dine muligheder.

Tilmeld nyhedsbrev

Nullam quis ante. Nullam vel sem. Praesent congue erat at massa. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide indlægget? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.