Ny webshop og identitet til Zepa

Change har hjulpet Zepa med at udvikle en ny webshop med en tydelig grafisk identitet, der understøtter deres miljøvenlige isoleringsmaterialer.  

Om projektet

Ny webshop og identitet

Hos Zepa arbejder de ud fra en klar overbevisning om, at papir- og træfiberisolering er fremtiden inden for branchen, og at grøn isolering er det bedste for klimaet såvel som indeklimaet. Udfordringen for Zepa var, at hverken deres identitet, kommunikation eller webshop udstrålede, at de leverede miljøvenlige isoleringsmaterialer – de var blot én isolatør blandt mange.

Change har hjulpet Zepa med at føre virksomhedens bæredygtige linje hele vejen igennem brandet med udviklingen af en ny visuel identitet, kommunikationsstrategi og webshop, der i dag gør, at Zepa står som en af de stærkeste leverandører af grønne isoleringsmaterialer. 

Resultatet

Kunde

Zepa

Grøn omstilling i hele identiteten

Zepas oprindelige logo var svært at afkode, og dets blå farve skabte ikke en synlig forbindelse til virksomhedens fokus på bæredygtighed. Change har redesignet logoet, så dets centrale elementer, navnet og huset omkring det, står tydeligere frem, og samtidig fremhævet Zepas fokus på bæredygtige materialer gennem den grønne farve. Det nye logos markante fremtoning understreger stabilitet og troværdighed, og det fortæller, hvad Zepa beskæftiger sig med.

Niels-og-hens.pn

Brugervenlig webshop der taler til målgruppen

Igennem interviews med kunder og workshop med Zepas ledelse har vi designet og udviklet en webshop, der udstråler den professionalisme, kvalitet og troværdighed som Zepa står for. For at fuldende den digitale oplevelse har vi taget nye billeder til Zepas website, som er tonet i varme farver, der passer til Zepas identitet og værdier. Sammen med billederne fik Zepa en brandingvideo, der viser, hvem Zepa er og hvordan de arbejder.

Skal vi også hjælpe dig?

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

anders 2

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.