Website og ny identitet til udviklingshus

Change har givet Centic A/S en tydelig identitet og leveret et tidsvarende website, der skiller udviklingshuset ud fra konkurrenterne.
Play Video

Projektet

Synlighed i markedet

App-bureauer, webbureauer og marketingbureauer i lang tid formålet at brande sig selv som rockstjerner i konsulentbranchen, men få kender til systemudviklerne selvom det er dem, der får det hele til at hænge sammen. Det problem har vi løst med branding, indhold til sociale medier og et nyt website, der er klar til at tage imod leads.

Change har givet Centic A/S en tydelig identitet og skabt en rød tråd på tværs af de kanaler, som Centic benytter.

“I har været gode til at lytte og forstå vores behov, og vi er superglade for resultatet.”

“I har været gode til at lytte og forstå vores behov, og vi er superglade for resultatet.”

- Per Schmidt Nielsen, Direktør, Centic A/S

- Per Schmidt Nielsen, Direktør, Centic A/S

En klar strategi

Fundamentet for opgaven hviler på en grundig undersøgelse af Centics brand og marked, herunder den tidligere platform, virksomhedens kommunikation,brand, målgrupper, kanaler m.m.

Undersøgelserne viste at Centics styrker; kvalitet, faglighed og agile metoder, ikke blev formidlet tydeligt nok, og fornemmelsen af liv ikke var tilstede i tilstrækkelig grad på tværs af website og sociale medier. Under processen blev det klart, hvad der skulle til for at løfte Centics online-tilstedeværelse, website og brand i det hele taget med henblik på at tiltrække leads.

#thinkagile

Med udgangspunkt i visionen om at blive markedsleder inden for agil systemudvikling, har vi etableret en brandplatform, der understøtter det næste skridt på rejsen. Brandplatformen tager afsæt i en kernefortælling, der trækker på Centics værdier og agile tankegang.

Aktivitet på sociale medier

Formidlingen på Centics sociale medier fokuserer nu på at adressere kundens udfordringer med imødekommende fortællinger og tematikker. længden af indhold er skruet op til et niveau, som i højere grad stemmer overens med mængden af aktiviteter i virksomheden. 

Som en del af løsningen hjælper Change fortsat med at drive sociale medier, og opbygge indhold, der skaber liv og troværdighed på tværs af Centics kanaler. Det handler om at øge virksomhedens synlighed og etablere en bevidsthed omkring Centics styrker som udviklingshus.

Tidsvarende website

Websitet er kernen i Centics kommunikation. Det er det digitale hovedkvarter, og det er her virksomhedens kunder skal lande før de indleder dialogen omkring en opgave. Websitet skal derfor afspejle Centics ambitioner og værdier.

Resultatet er et enkelt website, som er nemt at navigere rundt på og står mål med den erfaring og kvalitet, Centic er kendt for. Centics cases og videndeling er tydeligt fremhævet på siden, og vi har tilført en stemningsvideo, som på en enkel måde viser, hvordan det er at arbejde i og med Centic.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud.

Få tilsendt et tilbud

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så sender vi dig et tilbud eller sætter et afklaringsmøde op.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.