Website, film og visuel identitet til Varmepumpe Fyn​

Change har leveret en komplet rebranding af Fyns førende leverandør af varmepumpeløsninger inklusive ny identitet, website og online marketing-setup, herunder brandingfilm og annoncevideoer.

Play Video

Projektet​

En smidig brugeroplevelse og effektiv konvertering

Varmepumpe Fyns største problem var ikke mangel på opgaver. Tværtimod lå udfordringen i kvalificeringen og håndteringen af de indgående henvendelser, som forholdsmæssigt tog for meget tid fra det udførende arbejde. Med dét løst, ville det igen blive muligt at skrue yderligere op for tilgangen af kundeemner.

Løsningen blev derfor en investering i automatisering af Varmepumpe Fyns konverteringsflow, herunder kundernes mulighed for at hjælpe sig selv frem til de rette produkter. For at gøre indsatsen så effektiv som mulig, valgte vi i samme ombæring at bygge et nyt og tidsvarende website, og skærpe brandfortællingen. 

“Changes løsning har givet os tid til at fokusere på det, vi er gode til frem for administration.”

“Changes løsning har givet os tid til at fokusere på det, vi er gode til frem for administration.”

- Christian Maack, Direktør, Varmepumpe Fyn​

- Christian Maack, Direktør, Varmepumpe Fyn

Med løftet af Varmepumpe Fyns brand fulgte behovet for at skalere designet ud på arbejdsbiler og arbejdstøj. Udtrykket ligger i direkte tråd med designet fra websitet og de film, der er blevet produceret.

Kunderne beregner selv tilbuddet

Som en del af effektiviseringen af Varmepumpe Fyns salgsproces har vi udviklet en digital beregner, der animerer kunderne til selv at indtaste de data, der er nødvendige for at beregne et tilbud. Det sparer Varmepumpe Fyn for en hel masse administration, og løfter samtidig serviceoplevelsen.

Varmepumper med omtanke

Når en husstand skifter fra fosile brændsler til varmepumper giver det ikke bare økonomisk mening – det giver faktisk også en gevinst for miljøet, som understreges yderligere af at Varmepumpe Fyn planter et træ for hver varmepumpe der installeres. Det har i opsummeret i et sloganet – Varmepumper med omtanke.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Kontakt os nu, og fortæl om dit projekt, så vi kan få sat et møde op, og sende dig et tilbud.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.