Gratis contentkalender: Download

Morning Train #vejentilvækst

Aktivering af brand
for webbureau

Strategisk kommunikation

Morning Train er et stærkt specialiseret webbureau, der udover skarpe webdesigns og solid programmering, leverer nogle af landets mest effektive konverteringsløsninger.

Et ambitiøst kommunikationsdesign, der bl.a. har dannet grundlag for Morning Trains nye website, satte fart på et i forvejen godt 2018 med 10 nye medarbejdere, nye lokaler og en fordobling af omsætningen.

Mål

Design er vejen til vækst

Morning Train er anerkendt for sin evne til at udregne prisen på en kunde og konvertere til salg, men de færreste er klar over at successen i ligeså høj grad skyldes nogle af de mest progressive designs i branchen.

Vejen til vækst for Morning Train blev derfor et kommunikationsdesign, der via en klar fortælling og tydelige prioriteringer har fordret bureauets sideløbende arbejde med udvikling af eget website.

Kommunikation er visuel

Det ikke nok at kunne programmere et website og trække kunder gennem et marketing flow, hvis man vil gøre sig gældende blandt de største brands. Analysen af Morning Train pegede på behovet for et øget fokus på design, et subtilt billedsprog samt et tydeligere serviceudbud og fortælling på tværs af kanaler.

Proces

#vejentilvækst

Morning Train fandt sin røde tråd i ’Vejen til Vækst’, der på én og samme gang beskriver det overordnede værditilbud til kunden, ledelsens interne ambition og fastholder målbarhed som begreb i en fase af virksomhedens udvikling, hvor der skal mere fokus på design. Noget man i den grad må sige, at der er kommet på det nye website.

Sociale medier

Content is king

En af de mest effektive elementer i Morning Trains kommunikationsdesign er en ambitiøs content- og videndelingsstrategi. Bureauet har investeret massivt i sin blogproduktion og presse til fordel for kundetilgang og employer branding.

Resultat

Change har hjulpet Morning Train med at trække en tydelig rød tråd gennem virksomhedens kommunikation og sammen har vi bygget et solidt grundlag for den samlede kommunikation

Vi har drevet strategiprocessen og involveret ledelse og udvalgte medarbejdere undervejs, prioriteret resurser og budskaber og dannet det bedst mulige afsæt for bureauets sideløbde udvikling af eget website.