Aktivering af brand for webbureau

Change har hjulpet Morningtrain med at skabe en råd tråd gennem virksomhedens kommunikationskanaler herunder en ambitiøs content- og vidensdelingsstrategi.

Om projektet

Strategisk kommunikation

Morning Train er et stærkt specialiseret webbureau, der udover skarpe webdesigns og solid programmering, leverer nogle af landets mest effektive konverteringsløsninger.

Et ambitiøst kommunikationsdesign, der bl.a. har dannet grundlag for Morning Trains nye website, satte fart på et i forvejen godt 2018 med 10 nye medarbejdere, nye lokaler og en fordobling af omsætningen.

Resultatet

Kunde

Morningtrain

Content is king

En af de mest effektive elementer i Morning Trains kommunikationsdesign er en ambitiøs content- og videndelingsstrategi. Bureauet har investeret massivt i sin blogproduktion og presse til fordel for kundetilgang og employer branding.

Resultat

Change har hjulpet Morning Train med at trække en tydelig rød tråd gennem virksomhedens kommunikation og sammen har vi bygget et solidt grundlag for den samlede kommunikation

Vi har drevet strategiprocessen og involveret ledelse og udvalgte medarbejdere undervejs, prioriteret resurser og budskaber og dannet det bedst mulige afsæt for bureauets sideløbde udvikling af eget website.

Skal vi også hjælpe dig?

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

anders 2

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.