Nyt webshop til Fyns foretrukne tagekspert

LB Tag er specialister i tagarbejde, og har en tophøj kundetilfredshed og Change har hjulpet LB Tag med at udvikle et website der netop underbygger dette.

Om projektet

Nyt moderne website

På faglighed, ekspertise og kundetilfredshed er LB Tag nogle af dem, der er længst fremme i markedet, men deres website haltede langt bagefter.

LB Tag havde brug for at få udviklet et nyt og moderne website, så der var en klar sammenhæng mellem de ydelser og services de tilbyder, og hvordan de ser ud online.

Resultatet

Kunde

LB Tag

“Mange tak for en behagelig service hos Change. Gode ansatte med styr på tingene. Anders, har været virkelig god til opfølgning.”

“Mange tak for en behagelig service hos Change. Gode ansatte med styr på tingene. Anders, har været virkelig god til opfølgning.”

- Lasse Boisen, Indehaver

- Lasse Boisen, Indehaver

Skærmbillede 2022-07-20 kl. 08.48.30 Ikke-navngivet-3
zepa_social ZEPA

Processen

Igennem interviews med kunder og workshop med LB Tags ledelse har vi designet og udviklet et website, som stemmer langt mere overens med både kundernes og LB Tags syn på sig selv.

LB Tag har et hav af gode kundeudtalelser og cases, samt videoer med medarbejdere og ledelse, der beskriver deres arbejdsprocesser. Det var essentielt for websitet, at dette blev visualiseret og kommunikeret, så det kunne underbygge den faglige stolthed og kvalitet, som LB Tag stå for.

Resultatet

LB Tag har i dag et moderne website der netop illustrerer den professionalisme, kvalitet og troværdighed som LB Tag står for, så kunderne ikke er i tvivl om, at det er LB Tag, de skal ringe til, når de skal have hjælp med tagarbejde. 

Skal vi også hjælpe dig?

Kochsgade 31D
5000 Odense C
Danmark

Sankt Peders Stræde 19
1453 København K
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Jeg ønsker et tilbud

Vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage.

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.