Gratis contentkalender: Download

Inspiring Denmark

Webdesign og print:
Inspiring Denmark

En strømlinet identitet

Inspiring Denmark har et formål, og det er at udvikle og øge erhvervsturismen i Syddanmark. De gør det ved at tilbyde rådgivning og sparring til alle fungerende og kommende konferenceværter i Syddanmark, for på den måde at øge sandsynligheden for at kunne tiltrække internationale konferencer og større møder til regionen.

Internationale konferencer bidrager til global vidensdeling, synliggørelse og netværksskabelse, og som bonus skaber de internationale konferencer øget omsætning i turismeindustrien og understøtter vækst og jobskabelse i Syddanmark.

Redesign af website og printmaterialer

Change hjalp Inspiring Denmark med at skabe en visuel identitet, et webdesign i overensstemmelse med organisationens kernefortælling samt printmaterialer til markedsføring. I samme ombæring tilpassede vi teksterne på hjemmesiden. Den stærke visuelle identitet, kendetegnet ved bæredygtighed, enkelthed og modernitet, er med til at understøtte Inspiring Denmarks vision og formidling i deres arbejde med konferencer.

Mål

Inspiring Denmark - En seriøs konference sparringspartner

Inspiring Denmark efterspurgte et brugervenlig websitestruktur, en stærk visuel identitet og marketingmaterialer der havde samme brugervenlighed og visuelle udtryk som websitet. 

Den visuelle identitet skulle afspejle modernitet, enkel- og bæredygtighed og indkapsle websitestrukturen. Opgaven var samtidig at skabe synergi på tværs af platforme og formidle Inspiring Denmark som en professionel og seriøs konferencesparringspartner – og dermed også styrke formidlingen af Syddanmark som konferencedestination.

Service

Designguide

Vi har skabt en visuel identitet til Inspiring Denmark, der tager udgangspunkt i stiltrækkene bæredygtighed, enkelhed og modernitet. 

Som en del af udviklingen af den visuelle profil har vi re-designet logoet, så det fremstår moderne og tidløst. Det er de helt små ændringer, der gør forskellen. 

Derudover har vi tilført et grafisk element, der tager udgangspunkt i et net som refererer til videnlandskabet, som opstår i konferencerummet. Nettet visualiserer dybde og bevægelse, og afspejler Inspiring Denmarks faglighed og indsigt i trend og tendenser. Nettet skaber samtidig liv og genkendelighed i digitale- og printmaterialer.

Vi har beholdt den grønne signaturfarve, da den afspejler en professionel og bevidst virksomhed, der har bæredygtighed in mente, der sammen med få grønne nuancer, hvid og sort sikrer et rent og enkelt udtryk. 

For at sikre en entydig formidling, at Inspiring Denmark står skarpt som brand samt at udviklingen af fremtidige produkter vil være i tråd med den visuelle identitet, har vi udarbejdet en komplet designguide der sætter retningslinjerne for alt visuelt materiale.

Re-designet logo

Oprindelige logo

Service

Webdesign

Vi har udviklet et webdesign, der er intuitivt for brugere at navigere rundt i og bygger på et enkelt udtryk, der både er moderne og har en naturlig synergi med den visuelle identitet.

Webdesign

Service

Marketing- og informationsmaterialer

Inspiring Denmarks involvering varierer meget fra konferencevært til konferencevært. Vi har derfor designet en kongreshåndbog, der er inddelt i særskilte hæfter (kapitler), som kan sættes sammen ved hjælp af en elastik. Hæfterne kan således samles ud fra behovet hos den givne vært. Det gør både materialet mere bæredygtigt og mere bekvemt at benytte for værten.

Bogen er designet i tråd med den visuelle identitet, der gør den genkendelig og giver den et let og overskueligt udtryk.

Kongreshåndbog

Logo

Service

Tekstproduktion

Vi har tilrettet webtekster og tekster til kongreshåndbogen, så den nye struktur, den visuelle identitet og teksterne understøtter hinanden og Inspiring Denmarks budskaber fremstår tydelige.

 

Vil du se mere? Vi har for nyligt også hjulpet HuntPlan med både website og visuel identitet.

Tag fat i direktør for Inspiring Denmark, Birgitte Hee Olsen, hvis du vil vide mere om resultatet og hvordan vi er at arbejde sammen med

Anders Jacobsen, Direktør i Change