Webdesign og print: Inspiring Denmark

Change har hjulpet Inspiring Denmark med at skabe en stærk visuel identitet, et intuitivt webdesign og printmaterialer til markedsføring, der understøtter organisationens kernefortælling. 

Om projektet

En strømlinet identitet

Inspiring Denmark har et formål, og det er at udvikle og øge erhvervsturismen i Syddanmark. De gør det ved at tilbyde rådgivning og sparring til alle fungerende og kommende konferenceværter i Syddanmark, for på den måde at øge sandsynligheden for at kunne tiltrække internationale konferencer og større møder til regionen.

Internationale konferencer bidrager til global vidensdeling, synliggørelse og netværksskabelse, og som bonus skaber de internationale konferencer øget omsætning i turismeindustrien og understøtter vækst og jobskabelse i Syddanmark.

Resultatet

Kunde

Inspiring Denmark

Redesign af website og visuelle identitet​

Change hjalp Inspiring Denmark med at skabe en visuel identitet, et webdesign i overensstemmelse med organisationens kernefortælling samt printmaterialer til markedsføring.

Den stærke visuelle identitet, kendetegnet ved bæredygtighed, enkelthed og modernitet, er med til at understøtte Inspiring Denmarks vision og formidling i deres arbejde med konferencer.

Inspiring Denmarks involvering varierer meget fra konferencevært til konferencevært. Vi har derfor designet en kongreshåndbog, der er inddelt i særskilte hæfter (kapitler), som kan sættes sammen ved hjælp af en elastik. Hæfterne kan således samles ud fra behovet hos den givne vært. Det gør både materialet mere bæredygtigt og mere bekvemt at benytte for værten.

Som en del af udviklingen af den visuelle profil har vi re-designet logoet, så det fremstår moderne og tidløst. Det er de helt små ændringer, der gør forskellen. Derudover har vi tilført et grafisk element, der tager udgangspunkt i et net som refererer til videnlandskabet, som opstår i konferencerummet. Nettet visualiserer dybde og bevægelse, og afspejler Inspiring Denmarks faglighed og indsigt i trend og tendenser.

Webdesign

Vi har udviklet et webdesign, der er intuitivt for brugere at navigere rundt i og bygger på et enkelt udtryk, der både er moderne og har en naturlig synergi med den visuelle identitet. I samme ombæring tilpassede vi teksterne på hjemmesiden.

Skal vi også hjælpe dig?

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

anders 2

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.