Udvikling af Danmarks største gin-webshop

Ambitionen var klar: Ginspecialisten ville være den største udbyder af gin og tilbehør i Danmark, og Change skulle hjælpe Ginspecialisten med at få konceptet ført til virkelighed – online. 

Om projektet

Danmarks største gin-webshop

Ginspecialisten er Danmarks nye webshop for gin og tilbehør. Det er den eneste webshop i Danmark med mere end 500 forskellige slags gin, hvilket giver forbrugerne hidtil usete valgmuligheder – samtidig med at websitet gør det nemt at finde præcis den gin, man søger.

I tæt samarbejde med Ginspecialisten og det kreative bureau Make® har vi nemlig udviklet og implementeret en brugervenlig og intuitiv webshop til Ginspecialisten.dk, der hjælper forbrugeren.

Resultatet

Kunde

Ginspecialisten

"Find den gin, der passer dig"

Ginspecialisten lagde særligt vægt på, at det skulle være nemt for forbrugerne at finde præcis den gin, de søger.

Derfor blev der designet og udviklet en gin-finder, hvor forbrugeren kan finde den gin, der passer til dem gennem tre filtre:

  1. Type
  2. Smag
  3. Botanical
erwerwrwer

Håndtering af webshoppen

Ginspecialisten ønskede en webshop, som de selv kunne håndtere efterfølgende. Vi har derfor udviklet webshoppen på platformen WordPress med WooCommerce som webshop og Elementor Pro som
page builder. Disse platforme gør det nemt og hurtigt for almene brugere at redigere, slette og oprette sider, indlæg og produkter.

Efter gennemgående vejledning og uddybbende videoguides kan Ginspecialisten i dag selv håndtere og drifte webshoppen. Dette gør, at de hurtigt kan lave opdateringer og tilføje produkter, så de forbliver Danmarks største gin-webshop. 

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.