Ny identitet og website til video bureau

Change har bl.a. hjulpet ELS Production med udvikling af en ny visuel identitet og website, så ELS har en udstråling, der matcher deres ambition om at være et af Danmarks bedste video marketing bureauer.

Om projektet

Ny identitet og website

ELS Production er et video marketing bureau, der specialiserer sig i at producere videoer til erhvervslivet, turisme og events. Ud over video, producerer de også fotos, og de stræber efter at være i top 5 blandt Danmarks bedste video marketing bureauer. 

Hos ELS er målsætningen derfor klar, men de manglede hjælp til at komme tættere på målstregen. Igennem interviews med kunder og workshops med ELS blev der fundet frem til flere udviklingspunkter, som kunne styrke ELS’ brand både internt og eksternt.

Et gennemgående element var, at ELS kunne styrke sin position som et stærkt video marketing bureau ved at få en mere iøjnefaldende visuel identitet. Derfor har vi skabt et logo og et website, som skaber synergi mellem ELS egen profil og det arbejde de leverer for deres kunder.

Resultatet

Kunde

ELS Production

Ikke-navngivet-10

Rebranding af identitet

For at understøtte ELS Productions’ målsætning om at blive blandt landets bedste video marketing bureauer, har vi designet en ny visuel identitet til dem, som kan bruges på tværs af platforme.

Designet, der former ELS’ visuelle identitet fra website og SoMe til fysiske medier som deres tøj, tager udgangspunkt i det nye logo, vi har designet til dem.

Logoet er opbygget ud fra en pinwheel-form, der er skabt i play-knapper for at skabe en hurtig afkodning af ELS’ primære arbejdsområde, videoformatet, for potentielle kunder.

Formen og den iøjnefaldende grønne farve symboliserer mangfoldighed, transformation, potentiale og opfyldelse af ønsker, der alle er centrale elementer i ELS’ identitet og arbejde.

Nyt website

Mens ELS altid har leveret høj kvalitet i deres foto- og videoproduktion, udstrålede deres tidligere website ikke det niveau, som deres eget arbejde var på, og det hjalp det dem ikke på vej mod deres målsætning.

Formålet for os var derfor at designe et website, hvor den visuelle fortælling, som ELS står for, var retningsgivende og kom til syne netop som en visuel fortælling for at tydeliggøre deres evner overfor potentielle kunder.

I skabelsen af websitet har vi derfor lagt vægt på at skabe et indbydende univers, hvor den besøgendes øjne fanges af ELS’ imponerende billeder og videoer og giver lyst til at se mere.


Websitet vi har skabt til dem, sætter desuden markant fokus på at få brandet ELS som et video marketing bureau, der tager hånd om de store opgaver. Dette har vi gjort ved at sætte deres cases mere i front og give plads til deres materiale samt den nye identitet. Samtidig har vi implementeret et blogunivers for at forbedre deres SEO-ranking.

Skal vi også hjælpe dig?

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

anders 2

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.