Virtuelt showroom og nyt website til Dymak

Change har hjulpet Dymak med idéudvikling, design og implementering af et virtuelt showroom og nyt SEO-fokuseret website, der er med til at styrke Dymaks position på det globale marked. 

Om projektet

Levende online-univers

Dymak er en global supply chain partner, som hjælper virksomheder i Home & Garden-segmentet med at source alt fra potter til havemøbler.

Med visionen om at være den mest værdiskabende platform for sourcing af bl.a. unikt haveinteriør, måtte Dymak nytænke måden, de viser deres produkter på. Dymaks kunder køber ikke færdige produkter, men kommer med ønsker til et design, som de efterfølgende arbejder videre med. I samarbejde med Change fik Dymak derfor udviklet et nyt SEO-fokuseret website og et virtuelt showroom, hvor deres eksisterende kunder kan logge ind og få inspiration til produktdesigns – online.

Resultatet

Kunde

Dymak

“A truly amazing team to have worked with and I’m so excited for what the future has in hold for us. A big thank you to the team at Change for your amazing creativity and energy from day one.”

“A truly amazing team to have worked with and I’m so excited for what the future has in hold for us. A big thank you to the team at Change for your amazing creativity and energy from day one.”

- Irina Schmidt, Director of Marketing and Product Development, Dymak

- Irina Schmidt, Director of Marketing and Product Development, Dymak

Visuelt, personligt og brugervenligt

Det virtuelle showroom skulle afspejle Dymaks identitet, så brugeren oplevede en rød tråd mellem deres kanaler. For at personalisere oplevelsen for kunden blev der integreret en velkomstbesked med navn i toppen af websitet. Der blev samtidig lagt vægt på, at det skulle være intuitivt og brugervenligt for kunden at navigere rundt i.

En styrket SEO-position og nyt website

Efter implementeringen af det virtuelle showroom, ønskede Dymak en øget online tilstedeværelse – herunder at etablere en konkurrencedygtig SEO-position, hvilket de ikke havde på daværende tidspunkt.

Change udarbejdede derfor en komplet SEO-analyse baseret på en række interviews samt en konkurrent-, web- og søgeordsanalyse, der mundede ud i konkrete anbefalinger til implementering.

På baggrund af SEO-analysen udviklede vi et helt nyt website, der omfavner Dymaks identitet og blomstrende univers. 

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt@change.dk
+45 70 60 55 61

Edisonsvej 2
5000 Odense C
Danmark

Kunne du lide casen? Del på sociale medier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Har du brug for at vende et projekt?

Fortæl om dit projekt, og lad os mødes eller sende et tilbud med det samme

Modtag et tilbud

Fortæl os om dit projekt, så sætter vi et møde op, eller sender dig et tilbud med det samme.

Anders Jacobsen

01.

02.

03.

04.

05.

06.