Fra et godt 2016 til et 2017, der trods ambitiøse målsætninger overgik al forventning. Change fungerer i 2018 som presse- og kommunikationspartner og stiller en pressekonsulent til rådighed før, under og efter videnfestivalen.

WHINN er gået fra at være en primært skandinavisk videnfestival til en europæisk event med overmod mere end 20% udenlandske deltagere. Eventen har vundet stor rodfæstelse blandt stakeholders både nationalt og internationalt, og flere partnere er blevet en integreret del af programmet.

Opgaven er løst i samarbejde med Brems & Co. Læs mere om WHINN

WHINN vil gøre verden til et bedre sted. Med den årlige videnfestival underbygger eventen den nationale strategi for investeringer i health tech-industrien.

WHINNs ambitioner for 2017 og 2018 modsvares af investeringer i ledelses og kommunikations-apparatet, og med deltagere fra 38 lande er eventen et godt udstillingsvindue ud mod verden. Change har foruden kommunikation og PR bistået som international pressechef.

Vi leverer også PR og kommunikation til andre events. Se hvordan vi hjælper DigitalOdense her.

 

 

Vores samarbejde med Change er helt igennem professionelt og fleksibelt. De sætter barren højt det har uden tvivl været medvirkende til den enorme succes i 2017.

- CHEF, MICHAELA ANDERSEN, WHINN

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at hjælpe

Kontakt

Skal vi tage en kop kaffe i København, Aarhus eller Odense?

kontakt