Fra Odense-baseret non-profit interesseorganisation til begyndende national medspiller og meningsdanner med events i de tre største byer i Danmark.

Technology Denmarks projekt vokser hele tiden med flere initiativer og nye strategiske partnere. To år inde i rejsen er Technology Denmarks fokus skarpere end nogensinde, og brandet er klar til en national talent-agenda.

Change har udviklet strategi og køreplan for 2018 og mødes til et fast redaktionsmøde med Technology Denmark én gang om ugen for at diskutere hvordan vi kan komme i kontakt med endnu flere virksomheder, der ønsker en stærkere rekruttering.

Læs mere om Technology Denmark

Technology Denmark udfordrer den måske største problemstilling i dansk industri i nyere tid; specialistudfordringen.

Med Mette Beck-Nielsen, som visionær leder for samarbejdet, har interesseorganisationen udviklet en triple helix-model, som indtænker alle interessenter fra IT og tech i arbejdet med at sikre nok talent til den danske tech-branche. Et netværk og et formål, som Change understøtter til enhver tid.

Vi hjælper også andre interesseorganisationer. Se hvordan vi understøtter WHINN her.

Vores samarbejde har hjulpet Technology Denmark med at binde forretningsmål og fortælling tæt sammen til gavn for vores genkendelighed hos interessenter, og synlighed i de vigtigste målgrupper.

- DIREKTØR, METTE BECK-NIELSEN, TECHNOLOGY DENMARK

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at hjælpe

Kontakt

Skal vi tage en kop kaffe i København, Aarhus eller Odense?

kontakt