Levende e-handel.

Fra anonymt intranet-univers til levende e-handels-univers, der taler til kommercielle roller og brands med behov for at blive fundet, konvertere og skabe loyalitet for sine kunder.

Brandtransformationen tager udgangspunkt i en levende kernefortælling, der har understøttet Oxygens erhvervelse af nye leads og en række nye kunder i løbet af indsatsens første halvår. Change har en konsulent siddende hos Oxygen på fast månedlig timebasis.

Læs mere om Oxygen

Oxygen er i løbet af en kort årrække blevet de bedste intranet-leverandører og har leveret intranet til nogle af landets største kommuner og andre store organisationer som f.eks. Realdania.

Ambitionen er nu at blive den førende leverandør af e-handelsløsninger til mid market-segmentet. Oxygen arbejder uafhængigt af platforme og investerer tungt i Umbraco og open source-idéen. Oxygen er et hold af nørder på den fede måde og driver en moderne og visionær virksomhedskultur.

Vi understøtter også andre typer bureauer med kommunikation og PR. Se her hvordan vi har hjulpet House of Code.

Jeg synes, at vi har fået udviklet en skarp fortælling om Oxygen, og det er lykkes at dreje brandet i retning af e-handel uden at miste vores oprindelige identitet.

- PARTNER, CLAUS TJELUM WINTHER, OXYGEN

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at hjælpe

Kontakt

Skal vi tage en kop kaffe i København, Aarhus eller Odense?

kontakt