Relancering af Indslev Bryggeri

Fra lokalt mikrobryggeri til dansk brand med værdierne i orden og jordforbindelsen i behold. Med udgangspunkt i kommunikationsstrategien ‘Den Fynske Fortælling’, stærk branding og en sammenkobling med forretningsstrategien, relancerede vi Indslev Bryggeris hvedeøls-brand og aktiverede bryggeriets humle-brand ‘Ugly Duck Brewing Co.’.

Bryggeriet har nu taget hul på produktionen af fadlageret øl, udvidet sit produktsortiment samt fået nye etiketter. Samtidig har Ugly Duck Brewing Co. manifesteret sig som brand i København via brew pubben Tribeca Ugly Duck, og er blevet mere fokuseret i sin indsats med PR og sociale medier.

Læs mere om Indslev Bryggeri

Indslev Bryggeri er et mere end 100 år gammelt familiedrevet bryggeri med respekt for rene råvarer og oprindelige håndværk.

Bryggeriet er på vej ind i en ny epoke og ønsker at gå forrest i surt-øls- og fadlagrings-bølgen. Ambitionen er at trække øl op på niveau med vin og dybere ind i gastronomiens verden. Indslev Bryggeri tager alt det bedste fra fortiden med ind i fremtiden.

Change har også lavet video for andre stærke brands. Se hvordan vi har hjulpet TripSave her.

Vi valgte et samarbejde med Change frem for at ansætte en kommunikationsmedarbejder, og det har vist sig som en klog investering. Change har tydeligt forstået vores situation, og forstår at udnytte den. Så meget, at vi faktisk allerede har forlænget kontrakten.

- DIREKTØR, ANDERS BUSSE RASMUSSEN, INDSLEV BRYGGERI

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at hjælpe

Kontakt

Skal vi tage en kop kaffe i København, Aarhus eller Odense?

kontakt