Gratis contentkalender: Download

Én proces
der giver mening

1/3

1/3

Analysér

Vi undersøger og analyserer dine målgrupper, platforme, medier og interne forhold. Herefter identificerer vi dine muligheder og risici og træffer beslutninger på baggrund af den frembragte viden.

Vi er et kommunikationsbureau.

2/3

2/3

Design

Vi designer løsninger med indsigt i dine behov, udfordringer og muligheder, og med udgangspunkt i din forretningsstrategi skaber vi god forretning for din virksomhed og værdi for dine kunder.

Vi er et designbureau.

3/3

3/3

Kommunikér

Vi sikrer, at du kommer i mål med det færdigudviklede kommunikationsdesign, og det er uanset, om du vælger os eller et andet bureau til eksekveringen eller ønsker at stå for det hele selv.

Vi er er et PR-bureau.

Change er en vigtig medspiller på vores vækstrejse, og vi nyder godt af at have en ekstern kommunikationsafdeling, der bidrager strategisk og kan skaleres efter behov.

Jonathan Bornemann / Direktør

Vores team

Vi er et hold af specialister i kommunikation og design, der hjælper virksomheder med at skabe værdi for sine kunder. Vi laver kun det, vi er bedst til og samarbejder med andre om resten. Det er derfor, vi kalder os strategisk kommunikations - og designbureau.

Udvalgte cases